Au început lucrările la Patinoarul din Poiana Brașov

EYOWF 2013 Brasov

La începutul săptămânii, firma câștigătoare a licitației pentru construcția Patinoarului din Poiana Brașov a demarat lucrările de modernizare.

Patinoarul actual va fi acoperit cu o structură uşoară, vor fi instalate tribune demontabile și va fi dotat cu mobilier, sisteme de afişaj, sonorizare, echipamente electrice de ventilaţie şi frigorifice.

Valoarea estimată a investiţiei este de 3,3 milioane de lei, iar lucrările trebuie finalizate în termen de 35 de zile.
Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE), competitie olimpica multisport destinata tinerilor cu varsta cuprinsa intre 14-18 ani, este organizata sub egida Asociatia Comitetelor Olimpice Europene (EOC), sub patronajul Comitetului International Olimpic (CIO).

Sistemul de organizare si desfasurare al aceastei competitii este similar cu cel al Jocurilor Olimpice, in ceea ce priveste progamul concursurilor, ceremoniile de deschidere, inchidere si decernare a medaliilor. De asemenea, flacara olimpica este aprinsa pe toata durata competitiei.

Editiile de vara ale festivalului se organizeaza incepand din anul 1991, iar cele de iarna din 1993. Romania a participat la toate editiile de vara si de iarna.

Programul sportiv al FOTE Brasov 2013 va cuprinde 8 discipline sportive : schi alpin, biatlon, schi fond, schi sărituri, patinaj viteza pe pista scurta (short track), patinaj artistic şi hochei pe gheata.

Lasă un comentariu